Zostań członkiem SIDiR!

Spotkanie Młodych Profesjonalistów 20.05.2017

Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy,

W dniu 20.05.2017r. o godz. 14:00 w siedzibie SIDiR odbyło się kolejne spotkanie Koła Młodych Profesjonalistów.

W spotkaniu uczestniczyły osoby z całej Polski. Każdy miał okazję podzielić się swoimi doświadczeniami zawodowymi.

W pierwszej części spotkania przedstawiono min. prezentację dotyczącą aktywizacji Koła Młodych Profesjonalistów oraz zaproponowano plan działania Koła YP na bieżący rok. Do głównych działań w ramach aktywizacji można wymienić min. powołanie silnej grupy YP, organizację cyklicznych spotkań YP połączonych z warsztatami, organizację szkoleń tematycznych związanych z zapotrzebowaniem YP, organizację wycieczek mających na celu wymianę wiedzy, coroczny wyjazd szkoleniowo – integracyjny skierowany do wszystkich członków SIDiR, uczestnictwo w konkursach organizowanych przez SIDiR, EFCA i FIDIC, współpraca z uczelniami oraz innymi instytucjami.

Na przełomie lipiec/sierpień 2017 r. zaplanowano wycieczkę pod nazwą: „Wymiana wiedzy na budowie drogi ekspresowej S7 odc. Chęciny – granica woj. Świętokrzyskiego”, połączoną ze zwiedzaniem Zamku Królewskiego w Chęcinach.

Ponadto, w celu ulepszenia komunikacji pomiędzy YP zostanie utworzona grupa na portalu społecznościowym.

Pierwszą część spotkania Młodych Profesjonalistów zakończono, podsumowując złotą myślą Marka Fishera „Najlepszy czas na działanie jest teraz”.

Druga część spotkania odbyła się w jednym z lokali w centrum Warszawy. Na spotkaniu Młodzi Profesjonaliści mieli okazję bliżej się poznać, wymienić się doświadczeniami i w luźnej atmosferze porozmawiać.

Dziękujemy wszystkim za udział.

Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu!

Grzegorz Piskorz
Przewodniczący Koła Młodych Profesjonalistów przy SIDiR

Prezentacja

• Newsletter SIDiR

Otrzymuj najnowsze informacje o szkoleniach i konferencjach prosto na swoją skrzynkę pocztową

Privacy Preference Center

System

Stan logowania, działanie serwisu

Czat

Działanie czatu na stronie

czater__, czater__{hash}, czater__{hash}, czater__first-referer, czater__open2_{hash},czater__teaser_shown, czaterci_session

Statystyki

Zbieranie statystyk

_ga, _gat, _gid, _hp2_id.{hash}, _hp2_ses_props.{hash}

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?